100 cims

PRESENTACIÓ i HISTÒRIA

Al Juny del 2011, el Club Muntanyenc Mollet aprofitant l’ascenció al cim del Canigó que es va realitzar amb la secció de Senders (realitzant el GR83 ) va iniciar l’activitat de 100cims que és una proposta d’activitat que recull la FECC.

El Club Muntanyenc Mollet va considerar interessant poder oferir als socis la possibilitat de fer cims poc coneguts i poder d’aquesta forma conèixer zones del nostre territori sobre les que no tenim tantat tirada bé per desconeixença o bé per llunyania.

L’activitat de 100cims es basa en una llista de més de 300 cims i està pensada no només pels que enregistran el cim en la pàgina de la FECC sinó per tots els socis que vulguin descobrir nous racons. Les propostes del cims són molt variades i hi han cims des de 300 o 400m fins als 3000 m. S’intenta buscar cims en les comarques menys freqüentades, assequibles per tothom que estigui acostumat a caminar. Hi han sortides 100cims matinals altres de tot el dia, amb poc desnivell i amb més desnivell depenent del cim.

A continuació trobareu històric de les sortides i les seves fotogràfies: