Diumenge 20 de Maig de 2018 – TOTS - XXIIª CAMINADA SERRALADA DE MARINA

Recorregut:

22 km amb un desnivell acumulat de 772 m, resseguint pistes i corriols de la Serralada de Marina.

Inscripció:

Inscripció: la podreu formalitzar els dies 10,11, 17 i 18 de maig de 20:00 a 22:00 hores a la secretaria del club i el dia 19 de maig a la plaça de Catalunya de Mollet de 11:00 a 14:00 hores.

També us oferim la possibilitat de fer la inscripció a travès de la pàgina web de la FEEC: http://inscripcions.feec.cat

Preu d’inscripció: anticipades 9€ per a socis, 14€ els no socis i 16€ el mateix dia. El preu inclou el transport fins el punt de sortida, avituallaments, esmorzar, refrigeri a l’arribada, i una samarreta commemorativa.

Transport: pel desplaçament l’organització ha previst un servei d’autocars que sortiran del costat del Pavelló de la Riera Seca, prop del Parc de les Pruneres, a partir de les 7:00 hores del matí fins les 7:45 hores. Portaran els participants fins el punt de sortida.

Hora d’inici de la Caminada: a partir de les 7:30 hores. Se sortirà esglaonadament. Tot el recorregut estarà degudament senyalitzat.

Arribada: el control d’arribada de la Caminada estarà situat a la plaça de Catalunya de Mollet. Hi haurà un grup de l’organització que tancarà la ruta i els controls de pas. Tanmateix recollirà les senyalitzacions.

ALTRES EDICIONS