100 cims

PRESENTACIÓ i HISTÒRIA

Després de 7 anys d'iniciar l'activitat de 100cims, el Club Muntanyenc Mollet aquest 2018 ha assolit el cim núm. 100, amb l'ascenció al Montsent de Pallars de 2.883m (Pallars Jussà).

Aquesta activitat ofereix als socis la possibilitat de conèixer cims i llocs poc freqüentats d'una llista de més de 300 cims que facilita la FEEC.

L'activitat està oberta a tothom tant si es fa l'enregistrament a la FEEC com si no.

El repte a partir del núm.100 és seguir sumant i comptar amb més participants per poder assolir el 200.

A partir del Setembre 2018 aquells que vulguin començar a comptabilitzar i enregistrar els seus cims en la pàgina de la FEEC, poden passar per secretaria i fer la petició de la llista dels cims en els quals hagin participat, com fer els tràmits podeu contactar amb qualsevol vocal de 100cims o la mateixa secretaria.

A continuació trobareu històric de les sortides i les seves fotogràfies:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. De forma alternativa, pot fer clic per denegar el seu consentiment. Recordeu que algun processament de les seves dades personals pot no requerir del seu consentiment, però vostè té el dret de rebutjar tal processament. Les seves preferències s'aplicaran només a aquest lloc web. Podeu consultar la nostra política de cookies i privacidad.