Inscripció a l'activitat

Dijous, 12 octubre 2023 - Tots

Del 12 al 15 d'octubre. 45è Aplec Excursionista dels Països Catalans: https://aplecolot.cat/ Reserva de l'hotel (Garrotxa)

Vocal: Lluís Mas Pi

a les h.

Vehícles Particulars

17,00€ (Socis) 17,00€ (No socis)

0 km amb un desnivell de ↑0 / ↓0 i de durada.

Sense


Cap de setmana complert: excursions matinals per tots els nivells, nòrdica, familiars, culturals. Xerrades a la tarda i gresca al vespre amb tots els accents. Aquest formulari és pels qui desitgin ocupar alguna de les places reservades pel Club a Olot. Indiqueu si ja heu triat els companys d'habitació. Última plaça disponible a comparitr amb un noi. Els 60€/cap sense esmorzar o 90€/cap (amb esmorzar de bufet lliure) restants es pagaran a: https://www.hotelolotcentre.com/ca/hotel

La finalitat d’aquest protocol d'inscripcions telemàtiques és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitzem des del Club Muntanyenc Mollet, adequant-nos al pla pel desconfinament progressiu en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dins les diferents fases del desconfinament.


Les inscripcions per internet, mitjançant aquest formulari, seran vàlides fins a les 22.00 hores de l'últim dijous abans de la sortida.

Continuar amb la inscripció?

Si us plau, especifica el teu DNI: (Encara que no siguis soci, introdueix el DNI)