Inscripció a l'activitat

Dissabte, 07 octubre 2023 - Marxa Nòrdica

Clínic/Curs d'iniciació a la Marxa Nòrdica (Gallecs)

Vocal: Núria Rubio

Aquesta activitat ha arribat al límit del seu aforament.

Església de Santa Maria de Gallecs a les 9:00h.

Vehicles Particulars

Gratuït (Socis) 30,00€ (No socis)

km amb un desnivell de ↑ / ↓ i 3 hores de durada.

Sense


Cal portar calçat adient (sabatilles flexibles) i roba esportiva. Es facilitaran els bastons a qui no en tingui.

Formació a càrrec d'instructor titulat, amb un taller tècnic i pràctic, per després fer plegats un petit itinerari per posar a la pràctica les lliçons apreses. No us deixeu perdre aquesta oportunitat per conèixer les qualitats d’aquest esport adaptable a tothom i que implica l’activitat de tot els cos de forma simètrica i equilibrada, es practica a l’aire lliure i reforça les habilitats socials i l’autoestima. Llista d'espera: https://cmmollet.cat/inscripcio/64c2c48b2f49c

La finalitat d’aquest protocol d'inscripcions telemàtiques és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitzem des del Club Muntanyenc Mollet, adequant-nos al pla pel desconfinament progressiu en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dins les diferents fases del desconfinament.


Les inscripcions per internet, mitjançant aquest formulari, seran vàlides fins a les 22.00 hores de l'últim dijous abans de la sortida.

Continuar amb la inscripció?

Si us plau, especifica el teu DNI: (Encara que no siguis soci, introdueix el DNI)